Σχετικά με το Cparmatceto

Έρχεται κάποτε –είναι αλήθεια- στη ζωή του ανθρώπου, εκείνη η στιγμή όπου οι μνήμες και τα βιώματα του παρελθόντος γίνονται πράξη. Ιδιαίτερα εκείνη της παιδικής ηλικίας, τότε που οι ήχοι οι μυρωδιές οι εικόνες είχαν μια άλλη μαγεία-και εν τέλει μια σημαντικότητα για τον καθένα που κάποτε πραγματώνονται η καλυτέρα μετουσιώνονται σε επαγγελματική δραστηριότητα. Με γνώμονα πάντα την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στο ανώτερο επίπεδο ποιότητας για τον πελάτη.

Έτσι και για μας, ήρθε πριν 15 περίπου χρόνια το πλήρωμα του χρόνου να δώσουμε υπόσταση στις καλλιτεχνικές ανησυχίες της οικογενείας μας, προσφέροντας στους πελάτες μας τα καλυτέρα προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο της εκκλησιαστικής τελετουργίας, των ελληνορθόδοξων παραδόσεων, και όχι μόνο.

Οι μυρωδιές του ξύλου, των χρωμάτων, το καιόμενο θυμίαμα, οι εκκλησιαστικοί ύμνοι από παλιό κασετόφωνο, πήραν μορφή και σχήμα. Έγιναν χειροποίητες αγιογραφίες σε ποικίλες απεικονίσεις και μεγέθη, ικανές να δημιουργήσουν μια κατανυχτική διάθεση και ατμόσφαιρα στο χώρο που θα κοσμήσουν.

Με την πεποίθηση και την βεβαιότητα που μας δίνει η πολυετής και αμέριστη υποστήριξη των πάντα ικανοποιημένων πελατών μας ευελπιστούμε ότι με την αρωγή του ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ και υπό την σκέπη της ΠΛΑΤΥΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ θα συνεχίσουμε την επαγγελματική μας πορεία πλατειάζοντας ολοένα την παρέα μας με νέους φίλους-πελάτες και φροντίζοντας να ικανοποιούμε και τις πιο απαιτητικές τους ανάγκες.

Με εκτίμηση

Σταμάτιος Αναστασίου

Shop By Department