ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 1. ΓΕΝΙΚΑ

 

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, μέσω της παρούσας δήλωσης απορρήτου δεσμεύεται για τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων κάθε επισκέπτη/ χρήστη της παρούσας ιστοσελίδας, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και όσα προβλέπει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

 

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας ή Εκτελών την Επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη, έχει γνώση και ζητάει να επεξεργαστεί αποκλειστικά και μόνο, όσα δεδομένα χρειάζονται προκειμένου να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης/ χρήστης τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος cparmatceto.com, και πάντα σεβόμενος το νόμο με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια.

 

 

 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ με το κάτωθι ενημερώνει τον επισκέπτη/ χρήστη του παρόν διαδικτυακού τόπου ότι δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όπως περιγράφεται παρακάτω:

 

 1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων:

 

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ έχει κάθε δικαίωμα να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/ εγγεγραμμένων χρηστών του ηλεκτρονικού αυτού καταστήματος, όπως αυτά έχουν δηλωθεί από τους ιδίους, κατά τη δημιουργία του προσωπικού τους λογαριασμού ή/και κατά την εκτέλεση της παραγγελίας τους (στις αντίστοιχες φόρμες εγγραφής/ καταχώρησης παραγγελίας), προκειμένου να ολοκληρώσουν την παραγγελία και αγορά των προϊόντων που επιθυμούν.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/ εγγεγραμμένων χρηστών, για περιπτώσεις αποστολής εμπορικών ενημερωτικών δελτίων και προωθητικών μηνυμάτων ή/και τη δημιουργία αγοραστικού προφίλ των χρηστών/ πελατών για λόγους εξατομικευμένων ενεργειών μάρκετινγκ.

Τέλος, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ δύναται να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/ χρηστών του παρόντος διαδικτυακού τόπου (και χωρίς τη συγκατάθεση τους), σε περιπτώσεις που γίνεται απαιτητό από φορολογικές και τραπεζικές αρχές, αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.

 

 1. Ηλεκτρονικές Παραγγελίες, Είδος Προσωπικών Δεδομένων και Σκοποί Επεξεργασίας:

 

 1. Βασική επεξεργασία

 

Όπως έχει αναφερθεί στους παρόντες όρους χρήσης, στη «Διαδικασία Αγορών»,, ο επισκέπτης/ χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την παραγγελία/ αγορά του είτε σαν απλός επισκέπτης είτε σαν εγγεγραμμένος χρήστης. Τα προσωπικά του δεδομένα εισέρχονται στον διαδικτυακό αυτόν τόπο ως εξής:

 

 • Ως επισκέπτης: Τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/ χρήστη διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ μόνο μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής για φορολογικούς λόγους, ενώ η επεξεργασία των οποίων αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκτέλεση της συγκεκριμένης αγοράς
 • Ως εγγεγραμμένος χρήστης: Ο επισκέπτης/ χρήστης, στην περίπτωση αυτήν δημιουργεί λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα cparmatceto.com και τα προσωπικά δεδομένα του διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι εκείνος να ζητήσει την διαγραφή τους. Ο εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει ή να διορθώσει τα στοιχεία/ προσωπικά του δεδομένα κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) του.

 

Για τη διενέργεια των παραγγελιών και την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών αγορών τα προσωπικά δεδομένα που ζητούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα cparmatceto.com είναι τα εξής:

 • Το ονοματεπώνυμο
 • Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων (διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικός κώδικας, νομός, χώρα)
 • Η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
 • Τα στοιχεία έκδοσης τιμολογίου, σε περιπτώσεις που έχει ζητηθεί (Επωνυμία Εταιρείας, Επάγγελμα, Δ.Ο.Υ και Α.Φ.Μ, Διεύθυνση, Τηλέφωνο)
 • Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου
 • Ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου (προαιρετικά)
 • Η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

 

 1. Επεξεργασία που απαιτεί συγκατάθεση

 

Ο κάθε επισκέπτης/ χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος cparmatceto.com έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), του παρόντος ιστότοπου, ώστε να λαμβάνει διαφημιστικά και προωθητικά emails. Για την αποστολή αυτών των ενημερωτικών δελτίων απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη/ χρήστη.

 

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καταχωρούνται από τον επισκέπτη/χρήστη του ιστοτόπου σε αυτήν την περίπτωση έγκειται στη δημιουργία εμπορικών διαφημιστικών- προωθητικών μηνυμάτων, που στόχο την παροχή προσφορών ή/και εκπτώσεων σε προϊόντα, την προβολή νέων ή προτεινόμενων προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Ο επισκέπτης/ χρήστης έχει τη δυνατότητα, διαγραφής από τη λίστα αποστολής ενημερωτικού δελτίου είτε μέσω των ενημερωτικών μηνυμάτων που λαμβάνει (σχετικό μήνυμα περιλαμβάνεται σε κάθε mail ενημερωτικού δελτίου), είτε αποστέλλοντας σχετικό γραπτό αίτημα στο email: cparmatceto@hotmail.com

 

 

Γ.    Αποδέκτες Δεδομένων

 

Για τη διενέργεια των λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, την εκτέλεση των παραγγελιών, των αγορών και των αποστολών των προϊόντων, δύναται να είναι αποδέκτες των δεδομένων και να επεξεργάζονται τα σχετικά δεδομένα και τα εξής πρόσωπα:

 • Το αρμόδιο προσωπικό της εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
 • Οι φορολογικές, τραπεζικές και ελεγκτικές αρχές σε περίπτωση ελέγχου
 • Η εταιρεία, που σαν εξωτερικός συνεργάτης παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου, φιλοξενίας και υποστήριξης του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Η εταιρεία ταχυμεταφορών, που είναι υπεύθυνη για την αποστολή των προϊόντων

Στους ανωτέρω αποδέκτες δεδομένων, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ μεταβιβάζει τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους με σαφείς όρους και περιορισμούς, και οι ίδιοι τα επεξεργάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

 

Δ. Δικαιώματα  υποκειμένου δεδομένων  

 

             Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης στο ηλεκτρονικό κατάστημα cparmatceto.com έχει κάθε δικαίωμα, όποτε εκείνος θελήσει να ασκήσει τα δικαιώματα του σύμφωνα με όσα ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. (άρθρα 12 έως 23) και την εθνική νομοθεσία.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης δύναται να ασκήσει:

 • το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
 • το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας, διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,
 • το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, και
 • το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

 

Τα παραπάνω δικαιώματα, κάθε χρήστης μπορεί να τα ασκήσει μέσω:

 • Του προσωπικού του λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα (στοιχεία λογαριασμού, διευθύνσεις αποστολής/ πληρωμών) είτε
 • Σχετικού γραπτού αιτήματος στο εξής email: cparmatceto@hotmail.com

 

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν ή/και να διαβιβάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, στέλνοντας γραπτό σχετικό αίτημα στο εξής email: cparmatceto@hotmail.com

Σε περίπτωση σχετικού αιτήματος από μέρος του χρήστη, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ εγγυάται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιήσει κάθε σχετικό αίτημα σε διάστημα 30 ημερών, από την αποστολή του γραπτού αιτήματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι χρήστες ενημερώνονται, πως μόνο ελάχιστα αναγκαία δεδομένα θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της.

 

Ε. Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

 

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διατηρούνται και επεξεργάζονται από την εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, μέχρι την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας και την αποστολή των προϊόντων. Επίσης, η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ δύναται να διατηρεί τα δεδομένα μέχρις ότου ο χρήστης αιτηθεί τη διακοπή της επεξεργασίας, ή την μεταβίβαση ή/και διαγραφή των δεδομένων του.

Κάποια, όμως, δεδομένα, όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω, θα διατηρούνται (παρά ακόμα και την αίτηση για διαγραφή), στα αρχεία της εταιρείας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της.

Back to Top